martes, 13 de septiembre de 2016

CHARLA-TALLER SOBRE MACROBIÓTICA EN GODELLA


Festa de la Tardor 1 d'OCTUBRE, a partir de les 10:00
al Mercat de Godella.

Showcookings amb:

- Agnés Pérez, "Receptes de cuina per a enfortir els ossos i les articulacions amb productes del Mercat de Venda Directa". Responsable de l'Escola Macrobiótica "Ca l'Agnés" de Cubelles a Barcelona i a Llíber a Alacant.

- Nani Moré "Cuina en cru sense foguers amb verdura de l'Horta". Cuinera i gestora dels menjadors ecològics i de proximitat de tres escoles bressol al Maresme, coordina a més la secció d'alimentació de 0 a 3 anys a Etselquemenges.cat i és autora del documental El plat o la vida, on denuncia la qualitat de la cuina dels menjadors escolars.

-12:30, visionat del Documental 'El plat o la Vida' la diferència entre omplir panxes i menjar com cal. Amb taula rodona i debat posterior. Villa Eugenia.

No hay comentarios: